25. november, 2018

O nas

Podjetje Robert Murn s.p. je bilo ustanovljeno leta 1998. Prvi večji projekt ( cca 7 km vodovodne napeljave ) se je izvajal leta 1999 v KS Polica.

Zaradi storitve lociranja okvar smo se  l. 2000 povezali z KS Višnja Gora in prevzeli vzdrževanje vodovoda v tem kraju in to opravljamo še danes. V teh letih je bilo obnovljenega ali drugače saniranega več km vodovoda. L. 2010 smo v KS Hotič prevzeli dela na dveh novih vodohranih in prečrpališču vode.

Leta 2012,2013 smo bili prisotni pri obnovi Mestnega kopališča Višnja Gora. V vseh letih od nastanka podjetja je bilo izvedenih ogromno hišnih napeljav, popravil, predelav najbolj pogosto pa se še vedno ukvarjamo z lociranjem ( odkrivanjem ) nevidnih okvar  (puščanja) na napeljavah vodovoda ali ogrevanja širom po Sloveniji in delno na Hrvaškem.

Naši kupci:

Naše stranke so praktično vsi uporabniki vode. Z storitvijo lociranja okvar podpiramo vrsto inštalaterjev in vzdrževalcev objektov po Sloveniji in celo Hrvaški, ter ostale  uporabnike v samostojnih hišah, stanovanjskih blokih in podobno. Samostojno ali v sodelovanju z vzdrževalci pomagamo pri reševanju težav z puščanjem napeljav na šolah, hotelih, večjih kuhinjah, večjih zunanjih vodovodih, tovarnah, lokalih in podobno.

Za več informacij nas kontaktirajte!